Babagan awake dhewe

YANTAI JIAJIA INSTRUMENT CO.,LTD.

Babagan Perusahaan

Yantai Jiajia Instrument Co., Ltd terus riset lan ngembangake teknologi anyar ing industri timbangan.Adhedhasar teknologi sing luwih anyar, luwih apik lan luwih akurat, Jiajia nyoba nggawe tim sing paling apik lan profesional, kanggo ngasilake produk timbangan sing luwih aman, luwih ijo, luwih profesional lan akurat.Ditujukake dadi patokan pemasok produk timbang.

Kanthi budaya perusahaan "Detail nggawe prabédan.Sikap nemtokake kabeh.", Jiajia tetep ngupayakake nol cacat ing kualitas produk, jarak nol ing layanan, keluhan pelanggan nol minangka tujuan.

Kontrol ketat proses produksi lan produk sing sampurna, Jiajia bakal nawakake layanan sing positif & setya, komunikasi sing tulus lan nyoba dadi kanca kabeh pelanggan.Kanthi sikap serius lan sampurna, Jiajia bakal dadi model ing industri timbang.

Produk Kita

Jiajia khusus ing R&D, produksi lan pemasaran produk timbangan kalebu timbangan truk, bobot uji, sistem kontrol timbangan.
Kabeh timbangan industri ing kabeh ukuran lan format, piranti lunak kanggo ngontrol lan ngawasi proses produksi bisa ditemokake ing kene.Iku mbantu kanggo nambah produktivitas lan kualitas karo saben jinis solusi kaya formulasi, pancacahan lan aplikasi liyane.
Produk kita bisa ditemokake ing saben jinis industri kayata pengepakan, logistik, tambang, pelabuhan, manufaktur, laboratorium, supermarket, lsp.

Tim Kita

4d41cf9f

Kanthi meh 20 taun pengalaman produksi lan insinyur teknis profesional, JIAJIA bisa nyukupi macem-macem kabutuhan pelanggan kanggo produk standar lan produk sing disesuaikan.
Saklawasé 20 taun pengalaman perdagangan manca, kenal karo prosedur lan syarat impor lan ekspor, bisa menehi saran lan pendapat profesional.
Tim sales profesional ing 8 basa beda bisa komunikasi karo pelanggan tanpa alangan.Pangerten sing luwih trep, luwih cepet lan akurat babagan kabutuhan pelanggan.