Babagan Kita

YANTAI JIAJIA INSTRUMEN CO., LTD.

Babagan Perusahaan

Yantai Jiajia Instrument Co., Ltd riset terus-terusan lan ngembangake teknologi anyar ing industri timbang. Adhedhasar teknologi sing luwih anyar, luwih apik lan akurat, Jiajia nyoba nggawe tim sing paling apik lan profesional, kanggo ngasilake produk ngukur sing luwih aman, ijo, luwih profesional lan akurat. Diangkah dadi patokan pemasok produk bobot.

Kanthi budaya perusahaan "Detil nggawe beda. Sikap mutusake kabeh. ” , Jiajia terus-terusan ngupayakake cacat nol ing kualitas produk, jarak nol ing layanan, keluhan pelanggan nol minangka tujuane.

Ngontrol proses produksi lan produk sing sampurna, Jiajia bakal menehi layanan positif & setya, komunikasi tulus lan nyoba dadi kanca kabeh pelanggan. Kanthi prilaku sing serius lan sampurna, Jiajia bakal dadi modhale ing industri timbang.

Produk Kita

Jiajia khusus ing bidang R&D, produksi lan pemasaran produk bobot kalebu timbangan truk, bobot tes, sistem kontrol bobot.
Kabeh skala industri ing kabeh ukuran lan format, piranti lunak kanggo ngontrol lan ngawasi proses produksi bisa ditemokake ing kene. Iku bisa nambah produktivitas lan kualitas karo saben jinis solusi kaya formulasi, ngetung lan aplikasi liyane.
Produk kita bisa ditemokake ing saben industri kayata pengepakan, logistik, tambang, port, pabrik, laboratorium, supermarket lsp.

Tim Kita

4d41cf9f

Kanthi pengalaman produksi meh 20 taun lan insinyur teknis profesional, JIAJIA bisa nyukupi macem-macem kebutuhan pelanggan kanggo produk standar lan produk khusus.
Saklawasé 20 taun pengalaman dagang asing, sing wis ngerti tata cara impor lan ekspor, lan sarat, bisa menehi saran lan pendapat profesional.
Tim sales profesional ing 8 basa beda bisa komunikasi karo pelanggan tanpa alangan. Pangerten babagan kabutuhan pelanggan sing luwih gampang, luwih cepet lan akurat.