Warta

  • Kepiye milih bobot kalibrasi?

    Apa sing kudu digatekake nalika kudu tuku bobot? Ana sawetara poin ing ngisor iki: 1. Miturut akurasi keseimbangan / skala sing kudu dikalibrasi. Bobot kelas sing luwih dhuwur bakal duwe akurasi sing luwih dhuwur, nanging yen ora cocog, mung bakal nambah biaya. Lan bobot kelas ngisor ...
    Waca liyane
  • Biyen lan saiki kilogram

    Sepira regane kilogram? Ilmuwan wis nemokake masalah sing katon sederhana iki wiwit atusan taun. Ing taun 1795, Prancis nyipta undang-undang sing nemtokake "gram" minangka "bobot mutlak banyu ing kotak sing volume padha karo satus meter ing suhu nalika ...
    Waca liyane
  • Foldable weightbridge - desain anyar sing cocog kanggo dipindhah

    Instrumen JIAJIA seneng banget ngumumake manawa saiki kita duwe lisensi produksi lan komersialisasi jembatan lempitan kanthi kabeh sertifikat internasional sing dibutuhake Skala truk portabel sing bisa dilipat yaiku skala sing cocog ing pirang-pirang aspek, lan nduweni akeh fitur lan kaluwihan kanggo .. .
    Waca liyane
  • Interweighing 2020

    Interweighing 2020

    Jiajia melu pameran industri INTERWEIGHING ing taun 2020 maneh. Amarga epidemi kasebut, sanajan akeh kanca internasional sing ora bisa melu acara industri taunan, kita isih ngirim informasi pameran kasebut menyang saben pelanggan liwat Internet, kalebu ...
    Waca liyane
  • New Balance for weights calibration

    Saldo Anyar kanggo kalibrasi bobot

    2020 minangka taun khusus. COVID-19 nggawa pangowahan gedhe tumrap karya lan urip kita. Dokter lan perawat wis menehi kontribusi gedhe kanggo kesehatan saben wong. Kita uga kanthi tenang nyumbang kanggo nglawan epidemi kasebut. Produksi topeng mbutuhake uji coba ...
    Waca liyane