Skala Harga

  • TM-A15 WIFI Lable Printing Scales

    Timbangan Cetak Label WIFI TM-A15

    Tare: 4 digit / Bobot: 5 digit / Rega Satuan: 6 digit / Total: 7 digit

    Manajemen jarak jauh APP seluler lan operasi timbangan elektronik

    Tampilan real-time APP ponsel lan nyithak informasi laporan kanggo nyegah mbeling

    Nyithak laporan penjualan saben dina, saben wulan lan triwulanan, lan priksa statistik sekilas

  • TM-A16 Lable Printing Scales

    Timbangan Cetak Label TM-A16

    Tare: 4 digit / Bobot: 5 digit / Rega Satuan: 6 digit / Total: 7 digit

    Timbangan kode bar antarmuka jaringan

    Kwitansi register kas, label adesif dhewe kanthi bebas kanggo nyithak

    Nyithak laporan penjualan saben dina, saben wulan lan triwulanan, lan priksa statistik sekilas

    Pinyin cerdas Produk telusuran cepet

    Dhukungan Alipay, koleksi Wechat, tekan wektu nyata

  • aTM-A17 Lable Printing Scales

    Timbangan Cetak Label aTM-A17

    Tare: 4 digit / Bobot: 5 digit / Rega Satuan: 6 digit / Total: 7 digit

    Tampilan matrik 160otot dot ndhukung macem-macem basa

    Manajemen jarak jauh APP seluler lan operasi timbangan elektronik

    Tampilan real-time APP ponsel lan nyithak informasi laporan kanggo nyegah mbeling

  • TM-A18 WIFI Lable Printing Scales

    Timbangan Cetak Label WIFI TM-A18

    Tare: 4 digit / Bobot: 5 digit / Rega Satuan: 6 digit / Total: 7 digit

    Manajemen jarak jauh APP seluler lan operasi timbangan elektronik

    Tampilan real-time APP ponsel lan nyithak informasi laporan kanggo nyegah mbeling

    Nyithak laporan penjualan saben dina, saben wulan lan triwulanan, lan priksa statistik sekilas

  • TM-A19 WIFI Cash register scale

    Skala dhaptar awis TM-A19 WIFI

    Tare: 4 digit / Bobot: 5 digit / Rega Satuan: 6 digit / Total: 7 digit

    Tampilan matrik 160otot dot ndhukung macem-macem basa

    Manajemen jarak jauh APP seluler lan operasi timbangan elektronik

    Tampilan real-time APP ponsel lan nyithak informasi laporan kanggo nyegah mbeling

  • TM-A20 WIFI Lable Printing Scales

    Timbangan Cetak Lable Wifi TM-A20

    Tare: 4 digit / Bobot: 5 digit / Rega Satuan: 6 digit / Total: 7 digit
    Manajemen jarak jauh APP seluler lan operasi timbangan elektronik
    Tampilan real-time APP ponsel lan nyithak informasi laporan kanggo nyegah mbeling
    4Cetak laporan penjualan saben dina, saben wulan lan triwulanan, lan priksa statistik sekilas

  • TM-A30 Suspension bar code scales

    Timbangan kode bar suspensi TM-A30

    Tare: 4 digit / Bobot: 5 digit / Rega Satuan: 6 digit / Total: 7 digit

    Manajemen jarak jauh APP seluler lan operasi timbangan elektronik

    Tampilan real-time APP ponsel lan nyithak informasi laporan kanggo nyegah mbeling

    Nyithak laporan penjualan saben dina, saben wulan lan triwulanan, lan priksa statistik sekilas

  • PC-C5 Cash register machine

    Mesin registrasi Tunai PC-C5

    Tampilan pelanggan bisa muter informasi promosi produk

    Interaksi kanthi humanisasi, gampang dioperasikake

    APP seluler kanggo ndeleng laporan data penjualan toko

    Peringatan persediaan, inventaris, nampilake inventaris real-time

    Integrasi mulus karo platform takeaway mainstream

    Poin Anggota, Diskon Anggota, Tingkat Anggota

    Alipay, Wechat mbayar macem-macem cara pembayaran

    Data kanthi otomatis diunggah menyang méga, lan data ora bakal ilang

  • TM-A10 Lable Printing Scales

    Timbangan Cetak Label TM-A10

    Tare: 4 digit / Bobot: 5 digit / Rega Satuan: 6 digit / Total: 7 digit

    Timbangan kode bar antarmuka jaringan

    Kwitansi register kas, label adesif dhewe kanthi bebas kanggo nyithak

  • TM-A11 Cash register scale

    Skala register Kas-TM11

    Tare: 4 digit / Bobot: 5 digit / Rega Satuan: 6 digit / Total: 7 digit

    Nyithak kertas kuitansi blanja

    Gampang nggunakake DLL lan piranti lunak