Skala Platform

  • NK-JW3118 Weighing platform scale

    NK-JW3118 Skala platform bobot

    Fungsi pancacahan sing gampang
    Fungsi nahan bobot, bisa luwih efisien
    99 bobot kumulatif
    Konversi pirang-pirang unit bobot kanthi penerapan sing jembar

  • TCS-C Counting platform scale

    Skala platform pancacahan TCS-C

    Output port serial RS232: kanthi fungsi duplex lengkap, sampeyan bisa kanthi gampang maca data skala utawa nyithak data sing gampang

    Bluetooth : 10m antena internal, antena eksternal 60m

    Modul UART menyang WIFI

  • aA2 platform scale

    skala platform aA2

    Manajemen jarak jauh APP seluler lan operasi timbangan elektronik

    Tampilan real-time APP ponsel lan nyithak informasi laporan kanggo nyegah mbeling

    Kwitansi register kas, label adesif dhewe kanthi bebas kanggo nyithak

    Rekam data / kirim disk U kanggo ngimpor barang / nyetel format cetak

  • aA12 platform scale

    skala platform aA12

    Konversi A / D presisi tinggi, gampang dibaca nganti 1/30000

    Sampeyan luwih gampang nelpon kode bathi kanggo ditampilake, lan ngganti bobot indera kanggo mirsani lan nganalisa toleransi

    Jangkauan kisaran nol / setelan nol (manual / daya aktif) sawetara bisa disetel kanthi kapisah

    Kacepetan filter digital, amplitudo lan wektu stabil bisa disetel

    Kanthi ngukur lan ngetung fungsi (pangreksan listrik kanggo bobot siji)

  • aA27 platform scale

    skala platform aA27

    Tampilan LED khusus khusus jendela 2 inci
    Tahan pucuk lan tampilan rata-rata sajrone bobote, turu kanthi otomatis tanpa bobot
    Bobot sing wis disetel sadurunge, akumulasi manual lan akumulasi otomatis

  • aFS-TC platform scale

    skala platform aFS-TC

    IP68 anti banyu
    304 wajan bobot stainless steel, anti karat lan gampang diresiki
    Sensor bobot presisi tinggi, bobot akurat lan stabil
    Tampilan LED definisi tinggi, bacaan sing jelas awan lan wengi
    Ngisi daya uga plug-in, panggunaan saben dina luwih trep
    Desain skala anti-selip amba, ukuran skala sing bisa disetel
    Bingkai baja internal, tahan tekanan, ora ana deformasi ing beban sing abot, njamin akurasi bobot lan umur layanan

  • aGW2 platform scale

    skala platform aGW2

    Bahan stainless steel, anti banyu lan anti karat
    Tampilan LED, font ijo, tampilan bening
    Sel muatan presisi tinggi, bobote akurat, stabil lan cepet
    Dobel anti banyu, perlindungan kaping pindho
    Antarmuka RS232C, digunakake kanggo nyambung komputer utawa printer
    Bluetooth opsional, kabel plug and play, kabel USB, panrima Bluetooth

  • NK-JC3116 Counting platform scale

    NK-JC3116 Ngitung skala platform

    Tampilan hemat energi LCD kanthi cetha kanthi lampu latar ijo, maca kanthi gampang lan gampang awan lan wengi

    Fungsi imbuhan nol otomatis

    Nyuda bobot, fungsi nyuda pre-weight

    Akumulasi, fungsi tampilan kumulatif, lan 99 kumulatif

    Fungsi memori siji, bisa ngirit 20 bobot siji