Timbangan

  • GNH(Handheld Printing)Crane Scale

    GNH Printing Pencetakan Genggam) Skala Crane

    Skala derek elektronik tahan suhu dhuwur nduweni antarmuka komunikasi komputer lengkap lan antarmuka output layar gedhe sing bisa disambungake karo komputer.

    Lumahing njaba skala derek elektronik tahan suhu dhuwur iki dilapisi nikel, anti karat lan anti karat, lan jinis tahan api lan tahan bledosan kasedhiya.

    Skala derek elektronik tahan suhu dhuwur dilengkapi troli penanganan roda empat seluler kanggo nambah jangkauan layanan skala derek tahan suhu tinggi.

    Overload, tampilan pangeling underload, alarm voltase rendah, alarm nalika kapasitas batere kurang saka 10%.

    Skala derek elektronik tahan suhu dhuwur duwe fungsi shutdown otomatis kanggo nyegah kerusakan batere amarga lali ora mateni

  • GNP(PRINT INDICATOR)Crane Scale

    GNP (INDIKATOR PRINT) Skala Crane

    Fitur:

    Anyar: Desain sirkuit anyar, wektu siyaga maneh lan luwih stabil

    Cepet: desain sensor integral berkualitas tinggi, bobot cepet, akurat lan stabil

    Apik: Baterai sing bisa disegel kanthi bermutu tanpa kualitas tinggi, kasus paduan aluminium tahan kuat

    Stabil: program sampurna, ora nabrak, ora ana hops

    Kaendahan: Desain busana, desain

    Provinsi: Remote control genggem, trep lan kuat

    Indikator kinerja utama lan teknis:

    Spesifikasi tampilan Kecerahan dhuwur LED LED 5 kursi dhuwur 30mm

    Waca stabilisasi maca 3-7S

  • GNSD(Handheld – Large Screen)Crane Scale

    GNSD held Genggem - Layar Gedhe) Skala Crane

    Skala derek elektronik nirkabel, cangkang sing apik, kuat, anti geter lan tahan kejut, kinerja anti banyu sing apik. Kinerja interferensi anti-elektromagnetik sing apik, bisa langsung digunakake ing chuck elektromagnetik. Bisa digunakake ing terminal sepur, metalurgi besi lan baja, tambang energi, pabrik lan perusahaan pertambangan.

  • JJ Waterproof Weighing Indicator

    Indikator Bobot Waterproof

    Tingkat permeabilitas bisa nganti IP68 lan presisi akurat banget. Iki nduweni macem-macem fungsi kayata alarm nilai tetep, ngetung, lan proteksi kakehan. Piring kasebut ditutup ing kothak, dadi anti banyu lan gampang dijaga. Sel mbukak uga anti banyu lan duwe proteksi sing dipercaya saka mesin kasebut.

     

  • JJ Waterproof Bench scale

    Skala Bangku Waterproof JJ

    Tingkat permeabilitas bisa nganti IP68 lan presisi akurat banget. Iki nduweni macem-macem fungsi kayata alarm nilai tetep, ngetung, lan proteksi kakehan. Gampang dipasang lan gampang digunakake. Platform lan indikator kasebut anti banyu. Kalorone digawe saka waja tahan karat.

     

  • JJ Waterproof Table Scale

    Skala Meja Waterproof JJ

    Tingkat permeabilitas bisa nganti IP68 lan presisi akurat banget. Iki nduweni macem-macem fungsi kayata alarm nilai tetep, ngetung, lan proteksi kakehan.

  • Weighing indicator for bench scale

    Indikator bobot kanggo skala bench

    48mm tampilan digital ijo subtitle gedhe

    Baterai lithium 8000ma, luwih saka 2 wulan kanggo ngisi daya

    Omah stainless steel kandel 1mm

    Kursi bentuk T stainless steel kudu nambah biaya udakara 2 dolar

  • Stainless steel Weighing indicator for platform scale

    Indikator bobot stainless steel kanggo skala platform

    Transformer kawat tembaga lengkap, nggunakake dual kanggo ngisi daya lan nyolok

    Batere 6V4AH kanthi akurasi sing dijamin

    Konektor rotasi 360 derajat kanthi sudut pandang sing bisa disetel

    Kursi bentuk T stainless steel kudu nambah biaya

  • Explosion-proof Stainless steel Weighing indicator

    Indikator bobot abot saka bukti tahan karat

    304 omah stainless steel kanthi cincin karet anti banyu.

    Opsional 232 propotal

    Batere lithium 4000ma, 1-2 wulan kanthi siji biaya;

    Kanthi sertifikat bukti bledosan, kanthi paten hemat daya 3.7V

  • New- ABS Weighing indicator for platform scale

    Anyar- Indikator bobot ABS kanggo skala platform

    Fungsi ngukur LED layar gedhe

    Transformer kawat tembaga lengkap, nggunakake dual kanggo ngisi daya lan nyolok

    Batere 6V4AH kanthi akurasi sing dijamin

    Bobot lan sensing bisa diatur, kanthi fungsi sing lengkap

  • ABS Counting indicator for platform scale

    Indikator Counting ABS kanggo skala platform

    Fungsi ngukur LED layar gedhe

    Transformer kawat tembaga lengkap, nggunakake dual kanggo ngisi daya lan nyolok

    Batere 6V4AH kanthi akurasi sing dijamin

    Bobot lan sensing bisa diatur, kanthi fungsi sing lengkap

  • OCS-GS(Handheld)Crane Scale

    OCS-GS held Genggem) Skala Crane

    1Sel mbukak integrasi presisi tinggi

    2Konversi A / D: Konversi analog-ke-digital Sigma-Delta 24-bit

    3Dering pancing galvanis, ora gampang korosi lan karat

    4Desain spring snap pancing kanggo nyegah obyek sing bobote tiba