Hubungi Kita

YANTAI JIAJIA INSTRUMEN CO., LTD

Alamat

Dalan jinhua No.1, kabupaten zhifu

Telpon

Adol: 0086-13181611159
Dhukungan: 0086-535-6658296

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita