Sensor skala kendaraan

  • Double Ended Shear Beam-DESB6

    Balok Geser Geser Ganda-DESB6

    –Fungsi mulihake dhewe

    –Mobil nominal: 5t ~ 50t

    –Simple kanggo nginstal

    –Laser dilas, IP68

    –Hukum kanggo verifikasi perdagangan

    –Dioptimalake kanggo sambungan paralel kanthi nyetel sadurunge

    –Menuhi syarat EMC / ESD miturut EN 45 501

  • Double Ended Shear Beam-DESB5

    Balok Geser Geser Ganda-DESB5

    Skala truk, skala gudang

    Spesifikasi:  Exc + (Abang); Exc- (Ireng); Sig + (Ijo); Sig- (Putih)   

  • Column Type-DESB3

    Jinis Column-DESB3

    Skala truk, skala roda poros, skala gudang

    Spesifikasi:  Exc + (Abang); Exc- (Ireng); Sig + (Ijo); Sig- (Putih)   

  • Double Ended Shear Beam-DESB1

    Balok Geser Geser Ganda-DESB1

    Skala truk, skala roda poros, skala gudang

     

    Spesifikasi:  Exc + (Abang); Exc- (Ireng); Sig + (Ijo); Sig- (Putih)   

  • Column Type-CTD

    Column Type-CTD

    –Fungsi mulihake dhewe

    –Mobil nominal: 10t ~ 50t

    –Simple kanggo nginstal

    –Laser dilas, IP68

    –Dioptimalake kanggo sambungan paralel kanthi nyetel sadurunge

    –Menuhi syarat EMC / ESD miturut EN 45 501

  • Column Type-CTC

    Column Type-CTC

    –Fungsi mulihake dhewe

    –Mobil nominal: 2t ~ 50t

    –Simple kanggo nginstal

    –Laser dilas, IP68

    –Dioptimalake kanggo sambungan paralel kanthi nyetel sadurunge

    –Menuhi syarat EMC / ESD miturut EN 45 501

  • Column Type-CTB/CTBY

    Column Type-CTB / CTBY

     

    Spesifikasi:  Exc + (Abang); Exc- (Ireng); Sig + (Ijo); Sig- (Putih)   

  • Column Type-CTA

    Column Type-CTA

    –Fungsi mulihake dhewe

    –Mobil nominal: 10t ~ 50t

    –Simple kanggo nginstal

    –Laser dilas, IP68

    –Hukum kanggo verifikasi perdagangan

    –Dioptimalake kanggo sambungan paralel kanthi nyetel sadurunge

    –Menuhi syarat EMC / ESD miturut EN 45 501