Jinis ngisor

  • Bellow Type-BLT

    Bellow Type-BLT

    Desain kompak, keandalan lan akurasi sing dhuwur, cocog kanggo skala hopper, skala sabuk, sistem campuran lan liya-liyane

    Sinyal Ganda

    Kapasitas: 10kg ~ 500kg

  • Bellow Type-BLE

    Bellow Type-BLE

    Sel beban jenis Logam Lonceng 1 Ton tabung bergelombang sensor sensor sing digunakake kanggo timbangan sabuk, timbangan hopper, sisik platform;

    Karakteristik & Panggunaan: Sensor bobot tabung bergelombang, segel gandheng logam, isi internal gas iners, anti-kakehan, anti-lemes, kapasitas muatan anti-parsial.

    Bisa digunakake ing timbangan sabuk elektronik, sisik hopper, sisik platform lan sisik khusus liyane, macem-macem tes bahan lan piranti meksa liyane.

  • Bellow Type-BLC

    Bellow Type-BLC

    Skala hopper, skala sabuk, sistem campuran

    Spesifikasi:  Exc + (Abang); Exc- (Ireng); Sig + (Ijo); Sig- (Putih)   

  • Bellow Type-BLB

    Bellow Type-BLB

    Kelas akurasi D1, C3, C4, C5, lan C6 miturut OIML

    Konfigurasi 6-kabel sing kuat kanggo ganti rugi variasi resistensi

    Prilaku mbukak off-center sing apik banget kanthi toleransi sensitivitas sing kurang lan resistensi output

  • Bellow Type-BLAC

    Bellow Type-BLAC

    Spesifikasi:  Exc + (Abang); Exc- (Ireng); Sig + (Ijo); Sig- (Putih)   

  • Bellow Type-BLA

    Bellow Type-BLA

    Skala hopper, skala sabuk, sistem campuran

    Spesifikasi:  Exc + (Abang); Exc- (Ireng); Sig + (Ijo); Sig- (Putih)