Skala anti banyu

  • JJ Waterproof Weighing Indicator

    Indikator Bobot Waterproof

    Tingkat permeabilitas bisa nganti IP68 lan presisi akurat banget. Iki nduweni macem-macem fungsi kayata alarm nilai tetep, ngetung, lan proteksi kakehan. Piring kasebut ditutup ing kothak, dadi anti banyu lan gampang dijaga. Sel mbukak uga anti banyu lan duwe proteksi sing dipercaya saka mesin kasebut.

     

  • JJ Waterproof Bench scale

    Skala Bangku Waterproof JJ

    Tingkat permeabilitas bisa nganti IP68 lan presisi akurat banget. Iki nduweni macem-macem fungsi kayata alarm nilai tetep, ngetung, lan proteksi kakehan. Gampang dipasang lan gampang digunakake. Platform lan indikator kasebut anti banyu. Kalorone digawe saka waja tahan karat.

     

  • JJ Waterproof Table Scale

    Skala Meja Waterproof JJ

    Tingkat permeabilitas bisa nganti IP68 lan presisi akurat banget. Iki nduweni macem-macem fungsi kayata alarm nilai tetep, ngetung, lan proteksi kakehan.