Jiajia - Spesialis ing R&D, produksi lan pemasaran produk abot

Produk kita bisa ditemokake ing saben industri kaya
pengepakan, logistik, tambang, port, pabrik, laboratorium, supermarket lsp.

YANTAI JIAJIA INSTRUMEN CO., LTD.

Yantai Jiajia Instrument Co., Ltd riset terus-terusan lan ngembangake teknologi anyar ing industri timbang. Adhedhasar teknologi sing luwih anyar, luwih apik lan akurat, Jiajia nyoba nggawe tim sing paling apik lan profesional, kanggo ngasilake produk ngukur sing luwih aman, ijo, luwih profesional lan akurat. Diangkah dadi patokan pemasok produk bobot.