Skala Crane

  • GNH(Handheld Printing)Crane Scale

    GNH Printing Pencetakan Genggam) Skala Crane

    Skala derek elektronik tahan suhu dhuwur nduweni antarmuka komunikasi komputer lengkap lan antarmuka output layar gedhe sing bisa disambungake karo komputer.

    Lumahing njaba skala derek elektronik tahan suhu dhuwur iki dilapisi nikel, anti karat lan anti karat, lan jinis tahan api lan tahan bledosan kasedhiya.

    Skala derek elektronik tahan suhu dhuwur dilengkapi troli penanganan roda empat seluler kanggo nambah jangkauan layanan skala derek tahan suhu tinggi.

    Overload, tampilan pangeling underload, alarm voltase rendah, alarm nalika kapasitas batere kurang saka 10%.

    Skala derek elektronik tahan suhu dhuwur duwe fungsi shutdown otomatis kanggo nyegah kerusakan batere amarga lali ora mateni

  • GNP(PRINT INDICATOR)Crane Scale

    GNP (INDIKATOR PRINT) Skala Crane

    Fitur:

    Anyar: Desain sirkuit anyar, wektu siyaga maneh lan luwih stabil

    Cepet: desain sensor integral berkualitas tinggi, bobot cepet, akurat lan stabil

    Apik: Baterai sing bisa disegel kanthi bermutu tanpa kualitas tinggi, kasus paduan aluminium tahan kuat

    Stabil: program sampurna, ora nabrak, ora ana hops

    Kaendahan: Desain busana, desain

    Provinsi: Remote control genggem, trep lan kuat

    Indikator kinerja utama lan teknis:

    Spesifikasi tampilan Kecerahan dhuwur LED LED 5 kursi dhuwur 30mm

    Waca stabilisasi maca 3-7S

  • GNSD(Handheld – Large Screen)Crane Scale

    GNSD held Genggem - Layar Gedhe) Skala Crane

    Skala derek elektronik nirkabel, cangkang sing apik, kuat, anti geter lan tahan kejut, kinerja anti banyu sing apik. Kinerja interferensi anti-elektromagnetik sing apik, bisa langsung digunakake ing chuck elektromagnetik. Bisa digunakake ing terminal sepur, metalurgi besi lan baja, tambang energi, pabrik lan perusahaan pertambangan.

  • OCS-GS(Handheld)Crane Scale

    OCS-GS held Genggem) Skala Crane

    1Sel mbukak integrasi presisi tinggi

    2Konversi A / D: Konversi analog-ke-digital Sigma-Delta 24-bit

    3Dering pancing galvanis, ora gampang korosi lan karat

    4Desain spring snap pancing kanggo nyegah obyek sing bobote tiba

  • OTC Crane Scale

    Skala Crane OTC

    Skala derek, uga diarani sisik gantung, timbangan kait lan liya-liyane, minangka alat timbang sing nggawe obyek ing negara sing digantung kanggo ngukur massa (bobote). Nindakake standar industri paling anyar GB / T 11883-2002, kalebu skala kelas OIML Ⅲ. Timbangan derek umume digunakake ing baja, metalurgi, pabrik lan tambang, stasiun kargo, logistik, perdagangan, lokakarya, lsp. Ing endi sarat lan momotan, transportasi, pangukuran, pemukiman lan acara liyane dibutuhake. Model umum yaiku: 1T, 2T, 3T, 5T, 10T, 20T, 30T, 50T, 100T, 150T, 200T, lsp.