Skala Bluetooth

  • Counting Scale

    Skala Cacah

    Skala elektronik kanthi fungsi ngetang. Skala elektronik kaya iki bisa ngukur pirang-pirang sekelompok produk. Skala ngitung biasane digunakake ing bagean pabrik produksi, tanduran pangolahan panganan, lsp.

  • Bluetooth Scale

    Skala Bluetooth

    Pilihan 1: Bluetooth nyambung menyang PDA, ekspres APP nganggo Bluetooth.n

    Pilihan 2: RS232 + Port Serial

    Pilihan 3: Kabel USB & Bluetooth

    Dhukungan “Nuodong barcode”

    Kanthi aplikasi ponsel (cocog kanggo iOS, Android,

  • Desk High Precision Counting Scale

    Skala Ngitung Precision Dhuwur

    Spesifikasi:

    1. Kurung aluminium anyar kanthi proteksi induksi patang titik;
    2. Sensor presisi tinggi industri;
    3. Transformer kawat tembaga lengkap, digunakake kaping pindho kanggo ngisi daya lan nyolok;
    4. Batere 6V lan 4AH, akurasi dijamin;
    5. Kapasitas bobot lan sensing sing bisa diatur, fungsi lengkap;

  • Weighing/Counting Balance

    Bobot / Ngetang

    Spesifikasi:

    1. Kurung aluminium anyar kanthi proteksi induksi patang titik;
    2. Sensor presisi tinggi industri;
    3. Transformer kawat tembaga lengkap, digunakake kaping pindho kanggo ngisi daya lan nyolok;
    4. Batere 6V lan 4AH, akurasi dijamin;
    5. Kapasitas bobot lan sensing sing bisa diatur, fungsi lengkap;