Single Load Cell

  • Single Point Load Cell-SPL

    Single-Load Cell Cell-SPL

    Aplikasi

    • Pangukuran Komprèsi 
    • Momentasi Dhuwur / Muat ing Off-Center
    • Bobot Hopper & Net
    • Bobot Bio-Medis
    • Priksa Mesin Bobot & Isi
    • Timbangan Konveyor Platform lan Sabuk
    • Solusi OEM lan VAR
  • Single Point Load Cell-SPH

    Cell-Load Cell-SPH

    Bahan inoksi, laser sing disegel, IP68

    –Konstruksi sing bener

    –Menuhi peraturan OIML R60 nganti 1000d

    –Upamane digunakake ing kolektor sampah lan kanggo masang tank tank

  • Single Point Load Cell-SPG

    Cell-Load Cell-SPG

    Kelas presisi C3
    Beban tengah mati ganti rugi
    Konstruksi paduan aluminium
    Proteksi IP67
    Maks. kapasitas saka 5 nganti 75 kg
    Kabel sambungan sing dilindhungi
    Sertifikat OIML kasedhiya yen dijaluk
    Sertifikat tes kasedhiya yen dijaluk

      

  • Single Point Load Cell-SPF

    Single-Load Cell-SPF

    Sel muatan titik tunggal berkapasitas tinggi sing dirancang kanggo produksi timbangan platform. Sisih sing dipasang ing sisih gedhe uga bisa digunakake ing aplikasi bobote kapal lan hopper lan aplikasi angkat bin ing lapangan ngukur kendaraan on-board. Dibangun saka aluminium lan lingkungan disegel karo pot pot kanggo mesthekake daya tahan.

  • Single Point Load Cell-SPE

    Single-Load Cell-SPE

    Sel mbukak platform yaiku sel beban balok kanthi pandhuan paralel lateral lan mripat mlengkung pusat. Liwat konstruksi las laser, cocog banget kanggo digunakake ing industri kimia, industri panganan lan industri sing padha.

    Sel muatan las laser lan memenuhi syarat kelas proteksi IP66.

  • Single Point Load Cell-SPD

    Single-Load Cell-SPD

    Sel muatan titik tunggal digawe saka bahan aluminium paduan khusus, lapisan anodisasi ndadekake luwih tahan karo kahanan lingkungan.
    Bisa digunakake dhewe ing aplikasi skala platform lan nduweni kinerja dhuwur lan kapasitas dhuwur.

  • Single Point Load Cell-SPC

    Cell-Load Cell-SPC

    Cocog banget kanggo digunakake ing industri kimia, industri panganan lan industri sing padha.
    Sel beban menehi asil sing bisa direproduksi sing akurat banget, sajrone jangka panjang sanajan ing lingkungan industri sing keras.
    Beban sel kasebut ngetrapake syarat-syarat kelas proteksi IP66.

  • Single Point Load Cell-SPB

    Single-Load Cell Cell-SPB

    SPB kasedhiya ing versi 5 kg (10) pon nganti 100 kg (200 pon).

    Gunakake ing skala bench, ngetung timbangan, mriksa sistem bobot, lan liya-liyane.

    Dheweke digawe kanthi paduan aluminium.

  • Single Point Load Cell-SPA

    Single-Load Cell Cell-SPA

    Solusi kanggo bobot hopper lan bin amarga kapasitas dhuwur lan ukuran platform area gedhe. Skema sing dipasang ing sel mbukak ngidini bolting langsung menyang tembok utawa struktur vertikal sing cocog.

    Bisa dipasang ing sisih pinggir kapal, kanthi ukuran ukuran piring maksimal. Jangkauan kapasitas sing jembar nggawe sel mbukak bisa digunakake ing macem-macem aplikasi industri.