Layanan & Kasus sawise-sales

Layanan & Kasus Sawise Jual

Layanan Sawise Didol

Penawaran nggunakake instruksi lan pandhuan.

1 taun garansi. Sawise barang ditampa, pelanggan bisa ngubungi kita kanggo layanan purna jual yen ana masalah.
Yen produk dikonfirmasi sawise ditampa, nanging duwe masalah toleransi sajrone panggunaan, kita uga bisa nawakake kalibrasi gratis, pelanggan kudu mbayar biaya pangiriman.
Amarga sifat bobot, mung kelas F2 / M1 utawa ngisor sing bisa dadi 2nd dikalibrasi

Kasus

Klien tampan sing tuku skala truk countertop anti-slip lan ngirim gambar karo barang. Matur nuwun kanggo kapercayan lan saran sing apik.

* Bobot kalibrasi kanggo meter lembab   

Meter lembab akeh digunakake ing laboratorium utawa proses produksi sing kudu ngukur kadar kelembapan kanthi cepet. Kayata industri farmasi, industri panganan, industri kimia, pertanian lsp.
Kepiye cara kalibrasi meter kelembapan kanthi bobot?
Terus pencet tombol ZERO sajrone negara 0,00g.
Nalika layar murup, lebokake bobote 100g ing tray sampel kanthi alus. Regane bakal luwih cepet, banjur enteni nganti readout mandeg jam 100.00.
Copot bobote, bali menyang mode tes, proses kalibrasi rampung.
Meter lembab anyar kudu dikalibrasi sadurunge digunakake. Yen asring digunakake, mula uga kudu dikalibrasi kanthi asring. Kanggo milih bobot sing bener miturut akurasi meter lembab kanggo kalibrasi iku penting. Entuk saran ing kene.

* Bobot kalibrasi kanggo timbangan elektronik 

Umume, timbangan elektronik kudu dikalibrasi nganggo 1/2 utawa 1/3 saka sawetara ukuran. Proses kalibrasi standar kaya ing ngisor iki:
Nguripake timbangan, anget nganti 15 menit, lan kalibrasi 0 bit. Banjur gunakake bobot kanggo mengkalibrasi kanthi urutan, kayata 1kg / 2kg / 3kg / 4kg / 5kg, supaya maca kanthi bobot sing padha, proses kalibrasi rampung.
Timbangan sing beda-beda mbutuhake kelas bobot sing beda-beda:
Keseimbangan kanthi toleransi 1/100000 lan skala minimal 0,01mg yaiku keseimbangan tingkat keunggulan. Sampeyan kudu dikalibrasi kanthi bobot E1 utawa E2.
Keseimbangan kanthi toleransi 1/10000 lan skala minimum 0,1 mg bakal nggunakake bobot E2 kanggo kalibrasi.
Keseimbangan kanthi toleransi 1/1000 lan skala minimum 1mg bakal nggunakake bobot E2 utawa F1 kanggo kalibrasi.
Keseimbangan kanthi toleransi 1/100 lan skala minimal 0,01g bakal nggunakake bobot F1 kanggo kalibrasi.
Skala kanthi toleransi 1/100 lan skala minimum 0.1g bakal nggunakake bobot M1 kanggo kalibrasi.
Timbangan lan saldo bisa dikalibrasi kanthi bobot lan bobot kelas sing cocog.

* Tes memuat lift

Cara umum kanggo tes loading elevator. Tes faktor saldo ing lift uga kudu nggunakake bobot. Faktor saldo elevator minangka salah sawijining paramèter sing paling penting ing lift traksi, lan parameter penting kanggo elevator sing aman, andal, nyaman lan hemat energi. Minangka fungsi penting, tes faktor saldo kalebu ing proyek inspeksi panrima. Bobot besi cor 20kg "bobot persegi panjang" (bobot standar M1 OIML) kanthi toleransi 1g digunakake kanggo inspeksi lift. Umume, perusahaan lift bakal nglengkapi bobot besi cor cilik wiwit 1 ton nganti pirang-pirang ton.
Lembaga inspeksi peralatan khusus uga kudu nggunakake bobot besi cor kanggo inspeksi pemuatan lift. Ukuran umum yaiku: bobot besi cor 20KG (gampang digunakake, gampang diangkat), lan nomer loro sawetara unit inspeksi bakal milih jinis besi cor 25kg.

* Kalibrasi timbangan abot / timbangan tugas berat

* Metode Kalibrasi

Kalibrasi ing pojok: Pilih bobot ing nilai 1 / 3X (X tinimbang total kapasitas timbang), lebokake ing papat pojok platform lan bobote dhewe. Maca saka papat sudhut ora bisa ditampa kanthi toleransi.
Kalibrasi linearitas: Pilih bobot ing 20% ​​X lan 60% X, lebokake ing tengah-tengah tengah timbang. Sawise mbandhingake bacaan karo nilai bobot, penyimpangan kasebut ora kudu ngluwihi toleransi sing diidini.
Kalibrasi linier: Pilih bobot 20% X lan 60% X, lebokake bobot standar ing tengah meja skala timbang, timbang kanthi kapisah, lan wacan kasebut kudu dibandhingake karo bobot standar. Penyimpangan ora bisa ngluwihi kesalahan sing diidini.
Kalibrasi nilai tampilan: Kapabilitas ngebotake rata-rata dadi 10 bagean sing padha, nyetel nilai standar miturut, nempatno bobot standar ing tengah timbang, banjur rekam maca.

* Kalibrasi sisik ternak

Timbangan ternak digunakake kanggo ngukur ternak. Kanggo njaga akurasi timbangan, bobot besi cor bisa digunakake kanggo kalibrasi timbangan ternak.

* Timbangan truk palet 

Iki digabungake ing truk lan timbangan palet tangan bebarengan. Kanthi timbangan truk palet, transportasi lan ngukur bisa ditindakake bebarengan. Gawe logistik ing omah sampeyan luwih efisien kanthi biaya sing luwih murah.

* Timbangan derek

Timbangan derek digunakake kanggo ngebotake beban gantung, kanthi macem-macem rentang lan kapasitas bobot, nawakake solusi kanggo masalah carane ngatasi beban gedhe banget ing kahanan industri Umume digunakake ing industri baja, metalurgi, pabrik, tambang, stasiun kargo, logistik , perdagangan, lokakarya, lsp., kayata muatan, bongkar muat, transportasi, pengukuran, pemukiman, lsp. Timbangan derek digital tugas berat industri kasedhiya saka 100kg nganti kapasitas 50 ton