Astm

  • ASTM calibration weights set (1 mg-100 g) cylindrical shape

    Bobot kalibrasi ASTM nyetel bentuk silinder (1 mg-100 g)

    Kabeh bobot digawe saka stainless steel premium supaya tahan korosi.

    Bobot monobloc dirancang khusus kanggo stabilitas jangka panjang, lan bobot kanthi rongga sing ngatur nyedhiyakake dhuwit kanthi paling larang.

    Polishing elektrolitik njamin permukaan glossy kanggo efek anti adhesi.

    Bobot ASTM set 1 kg -5kg disedhiyakake ing kothak aluminium paten sing apik, awet, berkualitas tinggi kanthi busa poliethelin pelindung lan

    Bentuk bentuke silinder ASTM diatur kanggo memenuhi kelas 0, kelas 1, kelas 2, kelas 3, kelas 4, kelas 5, kelas 6, kelas 7.

    Kothak aluminium sing dirancang kanthi cara protèktif kanthi bumper sing boboté bakal dilindhungi kanthi cara sing mantep.

  •  Bar/ Hand CAST-IRON M1 weights 100kg to 1000 kg

     Bobot Bar / Tangan CAST-IRON M1 100kg nganti 1000 kg

    Kabeh Bobot Kalibrasi Besi Cor kita tundhuk karo peraturan sing ditemtokake dening Organisasi Internasional Metrologi Hukum lan norma ASTM kanggo Kelas-M1 nganti bobot M3 - bobot bobot.

    Yen dibutuhake sertifikasi independen bisa diwenehake kanthi akreditasi.

    Bobot Bar utawa Tangan disedhiyakake rampung kanthi Matt Black Etch Primer sing bermutu lan dikalibrasi karo macem-macem toleransi sing bisa dideleng ing grafik iki.

    Bobot Tangan diwenehake kanthi rampung ing Matt Black Etch Primer lan Bobot r

  • ASTM calibration weights set (1 mg-200 g) cylindrical shape

    Bobot kalibrasi ASTM nyetel bentuk silinder (1 mg-200 g)

    Kabeh bobot digawe saka stainless steel premium supaya tahan korosi.

    Bobot monobloc dirancang khusus kanggo stabilitas jangka panjang, lan bobot kanthi rongga sing ngatur nyedhiyakake dhuwit kanthi paling larang.

    Polishing elektrolitik njamin permukaan glossy kanggo efek anti adhesi.

    Bobot ASTM set 1 kg -5kg disedhiyakake ing kothak aluminium paten sing apik, awet, berkualitas tinggi kanthi busa poliethelin pelindung lan

    Bentuk bentuke silinder ASTM diatur kanggo memenuhi kelas 0, kelas 1, kelas 2, kelas 3, kelas 4, kelas 5, kelas 6, kelas 7.

    Kothak aluminium sing dirancang kanthi cara protèktif kanthi bumper sing boboté bakal dilindhungi kanthi cara sing mantep.

  •  Heavy-duty CAST-IRON M1 weights 500kg to 5000 kg (Crane type)

     Bobot CAST-IRON M1 tugas berat 500kg nganti 5000 kg (jinis derek)

    Kabeh Bobot Kalibrasi Besi Cor kita tundhuk karo peraturan sing ditemtokake dening Organisasi Internasional Metrologi Hukum lan norma ASTM kanggo Kelas-M1 nganti bobot M3 - bobot bobot.

    Yen dibutuhake sertifikasi independen bisa diwenehake kanthi akreditasi.

    Bobot Bar utawa Tangan disedhiyakake rampung kanthi Matt Black Etch Primer sing bermutu lan dikalibrasi karo macem-macem toleransi sing bisa dideleng ing grafik iki.

    Bobot Tangan diwenehake kanthi rampung ing Matt Black Etch Primer lan Bobot r

  • ASTM calibration weights set (1 mg-500 g) cylindrical shape

    Bobot kalibrasi ASTM nyetel bentuk silinder (1 mg-500 g)

    Kabeh bobot digawe saka stainless steel premium supaya tahan korosi.

    Bobot monobloc dirancang khusus kanggo stabilitas jangka panjang, lan bobot kanthi rongga sing ngatur nyedhiyakake dhuwit kanthi paling larang.

    Polishing elektrolitik njamin permukaan glossy kanggo efek anti adhesi.

    Bobot ASTM set 1 kg -5kg disedhiyakake ing kothak aluminium paten sing apik, awet, berkualitas tinggi kanthi busa poliethelin pelindung lan

    Bentuk bentuke silinder ASTM diatur kanggo memenuhi kelas 0, kelas 1, kelas 2, kelas 3, kelas 4, kelas 5, kelas 6, kelas 7.

    Kothak aluminium sing dirancang kanthi cara protèktif kanthi bumper sing boboté bakal dilindhungi kanthi cara sing mantep.

  •  Customized CAST-IRON M1 weights 5kg to 50 kg (adjusting cavity on the side)

     Bobot CAST-IRON M1 sing disesuaikan 5kg nganti 50 kg (nyetel rongga ing sisih)

    Kabeh Bobot Kalibrasi Besi Cor kita tundhuk karo peraturan sing ditemtokake dening Organisasi Internasional Metrologi Hukum lan norma ASTM kanggo Kelas-M1 nganti bobot M3 - bobot bobot.

    Yen dibutuhake sertifikasi independen bisa diwenehake kanthi akreditasi.

    Bobot Bar utawa Tangan disedhiyakake rampung kanthi Matt Black Etch Primer sing bermutu lan dikalibrasi karo macem-macem toleransi sing bisa dideleng ing grafik iki.

    Bobot Tangan diwenehake kanthi rampung ing Matt Black Etch Primer lan Bobot r

  • ASTM calibration weights set (1 mg-500 mg) sheet shape

    Bobot kalibrasi ASTM disetel (1 mg-500 mg) bentuk sheet

    Kabeh bobot digawe saka stainless steel premium supaya tahan korosi.

    Bobot monobloc dirancang khusus kanggo stabilitas jangka panjang, lan bobot kanthi rongga sing ngatur nyedhiyakake dhuwit kanthi paling larang.

    Polishing elektrolitik njamin permukaan glossy kanggo efek anti adhesi.

    Bobot ASTM set 1 kg -5kg disedhiyakake ing kothak aluminium paten sing apik, awet, berkualitas tinggi kanthi busa poliethelin pelindung lan

    Bentuk bentuke silinder ASTM diatur kanggo memenuhi kelas 0, kelas 1, kelas 2, kelas 3, kelas 4, kelas 5, kelas 6, kelas 7.

    Kothak aluminium sing dirancang kanthi cara protèktif kanthi bumper sing boboté bakal dilindhungi kanthi cara sing mantep.

  •  Heavy-duty CAST-IRON E1 weights 100kg to 5000 kg (rectangular shape)

     Bobot CAST-IRON E1 tugas berat 100kg nganti 5000 kg (bentuk persegi dowo)

    Kabeh Bobot Kalibrasi Besi Cor kita tundhuk karo peraturan sing ditemtokake dening Organisasi Internasional Metrologi Hukum lan norma ASTM kanggo Kelas-M1 nganti bobot M3 - bobot bobot.

    Yen dibutuhake sertifikasi independen bisa diwenehake kanthi akreditasi.

    Bobot Bar utawa Tangan disedhiyakake rampung kanthi Matt Black Etch Primer sing bermutu lan dikalibrasi karo macem-macem toleransi sing bisa dideleng ing grafik iki.

    Bobot Tangan diwenehake kanthi rampung ing Matt Black Etch Primer lan Bobot r

  • ASTM calibration weights set (1 mg-500 mg) wire shape

    Bobot kalibrasi ASTM nyetel (1 mg-500 mg) bentuk kawat

    Kabeh bobot digawe saka stainless steel premium supaya tahan korosi.

    Bobot monobloc dirancang khusus kanggo stabilitas jangka panjang, lan bobot kanthi rongga sing ngatur nyedhiyakake dhuwit kanthi paling larang.

    Polishing elektrolitik njamin permukaan glossy kanggo efek anti adhesi.

    Bobot ASTM set 1 kg -5kg disedhiyakake ing kothak aluminium paten sing apik, awet, berkualitas tinggi kanthi busa poliethelin pelindung lan

    Bentuk bentuke silinder ASTM diatur kanggo memenuhi kelas 0, kelas 1, kelas 2, kelas 3, kelas 4, kelas 5, kelas 6, kelas 7.

    Kothak aluminium sing dirancang kanthi cara protèktif kanthi bumper sing boboté bakal dilindhungi kanthi cara sing mantep.

  •  Heavy-duty CAST-IRON M1 weights 500kg to 5000 kg (rectangular shape)

     Bobot CAST-IRON M1 tugas berat 500kg nganti 5000 kg (bentuk persegi dowo)

    Kabeh Bobot Kalibrasi Besi Cor kita tundhuk karo peraturan sing ditemtokake dening Organisasi Internasional Metrologi Hukum lan norma ASTM kanggo Kelas-M1 nganti bobot M3 - bobot bobot.

    Yen dibutuhake sertifikasi independen bisa diwenehake kanthi akreditasi.

    Bobot Bar utawa Tangan disedhiyakake rampung kanthi Matt Black Etch Primer sing bermutu lan dikalibrasi karo macem-macem toleransi sing bisa dideleng ing grafik iki.

    Bobot Tangan diwenehake kanthi rampung ing Matt Black Etch Primer lan Bobot r

  • ASTM individual test weights 1g to 50kg cylindrical shape with top adjusting cavity

    Bobot tes individu ASTM bentuk silinder 1g nganti 50kg kanthi rongga sing nyetel ndhuwur

    Kabeh bobot digawe saka stainless steel premium supaya tahan korosi.

    Bobot monobloc dirancang khusus kanggo stabilitas jangka panjang, lan bobot kanthi rongga sing ngatur nyedhiyakake dhuwit kanthi paling larang.

    Polishing elektrolitik njamin permukaan glossy kanggo efek anti adhesi.

    Bobot ASTM set 1 kg -5kg disedhiyakake ing kothak aluminium paten sing apik, awet, berkualitas tinggi kanthi busa poliethelin pelindung lan

    Bentuk bentuke silinder ASTM diatur kanggo memenuhi kelas 0, kelas 1, kelas 2, kelas 3, kelas 4, kelas 5, kelas 6, kelas 7.

    Kothak aluminium sing dirancang kanthi cara protèktif kanthi bumper sing boboté bakal dilindhungi kanthi cara sing mantep.

  • ASTM  single/double hook test weights 1g-20kg

    Bobot tes pancing tunggal / dobel ASTM 1g-20kg

    Kabeh bobot digawe saka stainless steel premium supaya tahan korosi.

    Bobot monobloc dirancang khusus kanggo stabilitas jangka panjang, lan bobot kanthi rongga sing ngatur nyedhiyakake dhuwit kanthi paling larang.

    Polishing elektrolitik njamin permukaan glossy kanggo efek anti adhesi.

    Bobot ASTM set 1 kg -5kg disedhiyakake ing kothak aluminium paten sing apik, awet, berkualitas tinggi kanthi busa poliethelin pelindung lan

    Bentuk bentuke silinder ASTM diatur kanggo memenuhi kelas 0, kelas 1, kelas 2, kelas 3, kelas 4, kelas 5, kelas 6, kelas 7.

    Kothak aluminium sing dirancang kanthi cara protèktif kanthi bumper sing boboté bakal dilindhungi kanthi cara sing mantep.