Timbangan Timbangan Lantai Industri

  • Heavy Duty Digital Floor Scales Industrial Low Profile Pallet Scale Carbon Steel Q235B

    Timbangan Berat Digital Timbangan Lantai Industri Low Profile Skala Pallet Carbon Steel Q235B

    Skala lantai PFA221 minangka solusi ngukur lengkap sing nggabungake platform skala dhasar lan terminal. Cocog kanggo ngemot dermaga lan fasilitas pabrikan umum, platform skala PFA221 nduweni permukaan lempeng berlian nonslip sing nyedhiyakake sikil sing aman. Terminal digital nangani macem-macem operasi ngukur, kalebu bobote, ngetung, lan akumulasi sing gampang. Paket kalibrasi lengkap iki menehi bobot sing akurat lan andal tanpa tambahan fitur sing ora dibutuhake kanggo aplikasi bobot dhasar.

  • 5 Ton Digital Platform Floor Scale With Ramp / Portable Industrial Floor Scales

    Skala Lantai Platform Digital 5 Ton Kanthi Timbangan Lantai Industri Portabel

    Timbangan lantai Smartweigh nggabungake akurasi sing luar biasa kanthi daya tahan kanggo lingkungan industri sing angel. Sisik tugas sing abot iki digawe saka waja tahan karat utawa baja karbon sing dicet lan dirancang kanggo nyukupi kebutuhan nimbang industri, kalebu bathi, ngisi, ngukur bobot, lan ngetung. Produk standar dicet baja ringan utawa stainless steel kanthi ukuran 0,9 × 0,9M nganti 2,0 × 2,0M lan kapasitas 500Kg nganti 10.000-Kg. Desain Rocker-pin njamin supaya bisa diulangi.

  • 3 Ton Industrial Floor Weighing Scales , Warehouse Floor Scale 65mm Platform Height

    Timbangan Berat Lantai Industri 3 Ton, Dhuwur Warehouse Lantai 65mm Dhuwur Platform

    Ukuran lantai PFA227 nggabungake konstruksi sing kuat, permukaan sing gampang dibersihake. Cukup awet kanggo menehi bobot sing akurat lan andal nalika bisa digunakake terus-terusan ing lingkungan udan lan korosif. Digawe kabeh saka waja tahan karat, cocog kanggo aplikasi higienis sing asring dicuci. Pilih saka macem-macem finish sing nolak goresan lan gampang di resiki. Kanthi nyuda wektu lan gaweyan sing dibutuhake kanggo ngresiki, skala lantai PFA227 mbantu sampeyan nambah produktivitas.