Bobot

  • Calibration weights OIML CLASS E1 cylindrical shape, polished stainless steel

    Bobot kalibrasi bentuk silinder OIML CLASS E1, baja tahan karat sing dipoles

    Bobot E1 bisa digunakake minangka standar referensi kanggo mengkalibrasi bobot E2, F1, F2 lsp, lan cocog kanggo kalibrasi saldo toploading analitis presisi tinggi lan presisi tinggi. Uga Kalibrasi kanggo timbangan, saldo utawa produk timbang liyane saka Laboratorium, Farmasi Pabrik, Pabrik Sisik, lsp

  • Calibration weights OIML CLASS F1 cylindrical, polished stainless steel

    Bobot kalibrasi OIML CLASS F1 silinder, baja tahan karat sing dipoles

    Bobot F1 bisa digunakake minangka standar referensi kanggo kalibrasi bobot liyane F2, M1 lsp, lan cocog kanggo kalibrasi saldo analitik presisi dhuwur lan presisi tinggi. Uga Kalibrasi kanggo timbangan, saldo utawa produk bobot liyane saka Pabrik Farmasi, Pabrik Sisik, lsp

     

  • Calibration weights OIML CLASS M1 cylindrical, polished stainless steel

    Bobot kalibrasi OIML CLASS M1 silinder, baja tahan karat sing dipoles

    Bobot M1 bisa digunakake minangka standar referensi kanggo kalibrasi bobot M2, M3 lsp. Uga Kalibrasi kanggo timbangan, saldo utawa produk timbang liyane saka laboratorium, Pabrik Farmasi, Pabrik Sisik, peralatan mulang sekolah lsp

     

  • Calibration weights OIML CLASS F2 cylindrical, polished stainless steel

    Bobot kalibrasi OIML CLASS F2 silinder, baja tahan karat sing dipoles

    Bobot F2 bisa digunakake minangka standar referensi kanggo kalibrasi bobot M1, M2 lsp. Uga Kalibrasi kanggo timbangan, saldo utawa produk timbang liyane saka Pabrik Farmasi, Pabrik Sisik, lsp

     

  • Calibration weights OIML CLASS E2 cylindrical, polished stainless steel

    Bobot kalibrasi OIML CLASS E2 silinder, baja tahan karat sing dipoles

    Bobot E2 bisa digunakake minangka standar referensi kanggo kalibrasi bobot liyane F1, F2 lsp, lan cocog kanggo mengkalibrasi saldo analitis presisi tinggi lan presisi tinggi. Uga Kalibrasi kanggo timbangan, saldo utawa produk bobot liyane saka Laboratorium, Pabrik Farmasi, Timbangan Pabrik lsp

  • ASTM individual calibration weights 500g to 50kg rectangular shape

    Bobot kalibrasi individu ASTM 500g nganti 50kg bentuk persegi dowo

    Kabeh bobot digawe saka stainless steel premium supaya tahan korosi.

    Bobot monobloc dirancang khusus kanggo stabilitas jangka panjang, lan bobot kanthi rongga sing ngatur nyedhiyakake dhuwit kanthi paling larang.

    Polishing elektrolitik njamin permukaan glossy kanggo efek anti adhesi.

    Bobot ASTM set 1 kg -5kg disedhiyakake ing kothak aluminium paten sing apik, awet, berkualitas tinggi kanthi busa poliethelin pelindung lan

    Bentuk bentuke silinder ASTM diatur kanggo memenuhi kelas 0, kelas 1, kelas 2, kelas 3, kelas 4, kelas 5, kelas 6, kelas 7.

    Kothak aluminium sing dirancang kanthi cara protèktif kanthi bumper sing boboté bakal dilindhungi kanthi cara sing mantep.

  •  Heavy-duty CAST-IRON M1 weights 500kg to 5000 kg (Roller design)

     Bobot CAST-IRON M1 tugas berat 500kg nganti 5000 kg (Desain rol)

    Kabeh Bobot Kalibrasi Besi Cor kita tundhuk karo peraturan sing ditemtokake dening Organisasi Internasional Metrologi Hukum lan norma ASTM kanggo Kelas-M1 nganti bobot M3 - bobot bobot.

    Yen dibutuhake sertifikasi independen bisa diwenehake kanthi akreditasi.

    Bobot Bar utawa Tangan disedhiyakake rampung kanthi Matt Black Etch Primer sing bermutu lan dikalibrasi karo macem-macem toleransi sing bisa dideleng ing grafik iki.

    Bobot Tangan diwenehake kanthi rampung ing Matt Black Etch Primer lan Bobot r

  • ASTM calibration weights set (1 mg-1 kg) cylindrical shape

    Bobot kalibrasi ASTM nyetel bentuk silinder (1 mg-1 kg)

    Kabeh bobot digawe saka stainless steel premium supaya tahan korosi.

    Bobot monobloc dirancang khusus kanggo stabilitas jangka panjang, lan bobot kanthi rongga sing ngatur nyedhiyakake dhuwit kanthi paling larang.

    Polishing elektrolitik njamin permukaan glossy kanggo efek anti adhesi.

    Bobot ASTM set 1 kg -5kg disedhiyakake ing kothak aluminium paten sing apik, awet, berkualitas tinggi kanthi busa poliethelin pelindung lan

    Bentuk bentuke silinder ASTM diatur kanggo memenuhi kelas 0, kelas 1, kelas 2, kelas 3, kelas 4, kelas 5, kelas 6, kelas 7.

    Kothak aluminium sing dirancang kanthi cara protèktif kanthi bumper sing boboté bakal dilindhungi kanthi cara sing mantep.

  • ASTM SS investment casting / lost wax casting  type test weights rectangular shape 500g to 20kg

    Pengecoran investasi ASTM SS / uji coba jenis casting lilin bobot bentuk persegi dowo 500g nganti 20kg

    Kabeh bobot digawe saka stainless steel premium supaya tahan korosi.

    Bobot monobloc dirancang khusus kanggo stabilitas jangka panjang, lan bobot kanthi rongga sing ngatur nyedhiyakake dhuwit kanthi paling larang.

    Polishing elektrolitik njamin permukaan glossy kanggo efek anti adhesi.

    Bobot ASTM set 1 kg -5kg disedhiyakake ing kothak aluminium paten sing apik, awet, berkualitas tinggi kanthi busa poliethelin pelindung lan

    Bentuk bentuke silinder ASTM diatur kanggo memenuhi kelas 0, kelas 1, kelas 2, kelas 3, kelas 4, kelas 5, kelas 6, kelas 7.

    Kothak aluminium sing dirancang kanthi cara protèktif kanthi bumper sing boboté bakal dilindhungi kanthi cara sing mantep.

  • Slotted CAST-IRON M1 weights 1 g to 50 kg

    Bobot CAST-IRON M1 slotted bobot 1 g nganti 50 kg

    Kabeh Bobot Kalibrasi Besi Cor kita tundhuk karo peraturan sing ditemtokake dening Organisasi Internasional Metrologi Hukum lan norma ASTM kanggo Kelas-M1 nganti bobot M3 - bobot bobot.

    Yen dibutuhake sertifikasi independen bisa diwenehake kanthi akreditasi.

    Bobot Bar utawa Tangan disedhiyakake rampung kanthi Matt Black Etch Primer sing bermutu lan dikalibrasi karo macem-macem toleransi sing bisa dideleng ing grafik iki.

    Bobot Tangan diwenehake kanthi rampung ing Matt Black Etch Primer lan Bobot r

  • ASTM calibration weights set (1 mg-2 kg) cylindrical shape

    Bobot kalibrasi ASTM nyetel bentuk silinder (1 mg-2 kg)

    Kabeh bobot digawe saka stainless steel premium supaya tahan korosi.

    Bobot monobloc dirancang khusus kanggo stabilitas jangka panjang, lan bobot kanthi rongga sing ngatur nyedhiyakake dhuwit kanthi paling larang.

    Polishing elektrolitik njamin permukaan glossy kanggo efek anti adhesi.

    Bobot ASTM set 1 kg -5kg disedhiyakake ing kothak aluminium paten sing apik, awet, berkualitas tinggi kanthi busa poliethelin pelindung lan

    Bentuk bentuke silinder ASTM diatur kanggo memenuhi kelas 0, kelas 1, kelas 2, kelas 3, kelas 4, kelas 5, kelas 6, kelas 7.

    Kothak aluminium sing dirancang kanthi cara protèktif kanthi bumper sing boboté bakal dilindhungi kanthi cara sing mantep.

  • ASTM stainless steel Knob adjusting adjustment test weights 1g-20kg

    ASTM stainless steel Knob nyetel nyetel tes pangaturan bobot 1g-20kg

    Kabeh bobot digawe saka stainless steel premium supaya tahan korosi.

    Bobot monobloc dirancang khusus kanggo stabilitas jangka panjang, lan bobot kanthi rongga sing ngatur nyedhiyakake dhuwit kanthi paling larang.

    Polishing elektrolitik njamin permukaan glossy kanggo efek anti adhesi.

    Bobot ASTM set 1 kg -5kg disedhiyakake ing kothak aluminium paten sing apik, awet, berkualitas tinggi kanthi busa poliethelin pelindung lan

    Bentuk bentuke silinder ASTM diatur kanggo memenuhi kelas 0, kelas 1, kelas 2, kelas 3, kelas 4, kelas 5, kelas 6, kelas 7.

    Kothak aluminium sing dirancang kanthi cara protèktif kanthi bumper sing boboté bakal dilindhungi kanthi cara sing mantep.