Skala truk

  • PIT TYPE WEIGHBRIDGE

    Bobot Jinis PIT

    Pambuka Umum:

    Timbangan jembatan jinis pit paling cocog kanggo papan sing kurang akeh ruangane kaya wilayah non-pegunungan, yen konstruksi jugangan kasebut regane ora larang banget. Amarga platform kasebut jumbuh karo lemah, kendharaan bisa nyedhak menyang braket timbang saka sembarang arah. Umume bobot angkat umum milih desain iki.

    Fitur utama yaiku platform sing saling nyambung langsung, ora ana kothak sambungan, iki versi sing dianyari adhedhasar versi lawas.

    Desain anyar performa luwih apik nalika ngebot truk sing abot. Sawise desain iki diluncurake, mula bakal populer ing sawetara pasar, direkayasa dadi panggunaan abot, asring, saben dina. Lalu lintas abot lan ngebotake dalan.

  • HOT DIPPED GALVANIZED DECK PIT MOUNTED OR PITLESS MOUNTED

    HOT DIPPED GARVANIZED DIT PIT MOUNTED UTAWA PITLESS MOUNTED

    Spesifikasi:

    * Plain plate utawa plate kotak ora opsional

    * Dumadi saka 4 utawa 6 balok U lan balok saluran C, kuat lan kaku

    * Tengah dibedah, kanthi sambung samberan

    * Sel beban balok geser ganda utawa sel beban kompresi

    * Jembar kasedhiya: 3m, 3.2m, 3.4m

    * Dawa standar sing kasedhiya: 6m ~ 24m

    * Maks. Kapasitas sing kasedhiya: 30t ~ 200t

  • Pallet truck scale

    Skala truk palet

    Sensor presisi tinggi bakal nuduhake bobot sing luwih akurat
    Mesin kasebut bobote udakara 4,85kgs, gampang portabel lan entheng. Biyen, gaya lawas luwih saka 8 kg, sing angel digawa.
    Desain ringan, kekandelan umume 75mm.
    Piranti proteksi internal, kanggo nyegah tekanan sensor. Garansi f setaun.
    Bahan paduan aluminium, kuat lan awet, cet sanding, apik lan loman
    Skala baja tahan karat, gampang di resiki, tahan karat.
    Pangisi daya standar Android. Kanthi ngisi daya sepisan, bisa nganti 180 jam.
    Pencet tombol "konversi unit" langsung, bisa ngalih KG, G, lan

  • Handle Pallet scale – Opyional Explosion-proof Indicator

    Ngalahake skala Pallet - Indikator bukti-bukti Ledakan Opyional

    Skala truk palet jinis gagang uga diarani timbangan truk palet seluler sing gampang ditimbang.

    Menangani timbangan truk palet bisa ngebotake barang nalika obah tinimbang mindhah beban menyang skala. Bisa ngirit wektu kerja, nambah efisiensi kerja. Pilihan macem-macem indikator, sampeyan bisa milih macem-macem indikator lan ukuran palet miturut spline. Timbangan iki menehi asil ngukur utawa ngetung sing bisa dipercaya ing endi wae.

  • CONCRETE WEIGHBRIDGE

    WEBBRIDEN KONTRR

    Skala dek beton kanggo ngebotake kendaraan legal ing dalan.

    Iki minangka desain komposit sing nggunakake dek beton kanthi kerangka baja modular. Panci beton asale saka pabrik siyap kanggo nampa beton tanpa las las utawa penempatan rebar sing dibutuhake.

    wajan teka saka pabrik sing siyap kanggo nampa beton tanpa welding lapangan utawa penempatan rebar sing dibutuhake.

    Iki nyederhanakake instalasi lan njamin kualitas dek kabeh.

  • HIGHWAY/BRIDGE LOADING MONITORING AND WEIGHING SYSTEM

    SISTEM MONITORING MAJU WIS LANJUT LAN JENIS

    Nggawe titik deteksi oveload sing ora mandheg, lan kumpulake informasi kendaraan lan laporake menyang pusat kontrol informasi liwat sistem ngukur dinamis sing cepet banget.

    Iki bisa ngenali nomer plate kendaraan lan sistem koleksi bukti ing lokasi kanggo ngabari kendharaan sing kakehan liwat sistem manajemen komprehensif kontrol ilmiah overlad.

  • Axle scale

    Skala poros

    Digunakake sacara wiyar ing bahan bobot entheng ing transportasi, konstruksi, energi, perlindungan lingkungan lan industri liyane; pamukiman perdagangan antarane pabrik, tambang lan perusahaan, lan deteksi beban gandar kendharaan perusahaan transportasi. Nimbang kanthi cepet lan akurat, operasi sing gampang, instalasi lan pangopènan sing gampang. Liwat nimbang bobot poros utawa poros bobot kendaraan, bobot kendaraan kabeh dipikolehi liwat akumulasi. Keuntungan saka ruang lantai cilik, kurang konstruksi pondasi, relokasi gampang, panggunaan dinamis lan statis, lsp.

  • PITLESS WEIGHBRIDGE

    Bobot PITLESS

    Kanthi ramp baja, ngilangi karya pondasi sipil utawa ramp beton uga bisa digunakake, sing mung butuh sawetara dhasar. Mung dibutuhake permukaan sing hard lan lancar sing apik. Proses iki ngirit biaya kanggo biaya karya yasa sipil lan wektu.

    Kanthi landasan baja, jembatan timbang bisa dibongkar lan dipasang maneh sajrone wektu sing cendhak, bisa dipindhah terus-terusan cedhak area operasi. Iki bakal mbantu nyuda jarak timbal, nyuda biaya nangani, tenaga kerja, lan peningkatan produktivitas sing cukup.

  • RAILWAY SCALE

    SKALA RAILWAY

    Skala sepur elektronik statis minangka piranti bobot kanggo sepur sing mlaku ing ril. Produk kasebut nduweni struktur sing sederhana lan anyar, penampilan sing apik, akurasi dhuwur, pangukuran sing akurat, maca intuisi, kacepetan pangukuran cepet, kinerja sing stabil lan andal, lsp.

  • Heavy Duty Digital Floor Scales Industrial Low Profile Pallet Scale Carbon Steel Q235B

    Timbangan Berat Digital Timbangan Lantai Industri Low Profile Skala Pallet Carbon Steel Q235B

    Skala lantai PFA221 minangka solusi ngukur lengkap sing nggabungake platform skala dhasar lan terminal. Cocog kanggo ngemot dermaga lan fasilitas pabrikan umum, platform skala PFA221 nduweni permukaan lempeng berlian nonslip sing nyedhiyakake sikil sing aman. Terminal digital nangani macem-macem operasi ngukur, kalebu bobote, ngetung, lan akumulasi sing gampang. Paket kalibrasi lengkap iki menehi bobot sing akurat lan andal tanpa tambahan fitur sing ora dibutuhake kanggo aplikasi bobot dhasar.

  • 5 Ton Digital Platform Floor Scale With Ramp / Portable Industrial Floor Scales

    Skala Lantai Platform Digital 5 Ton Kanthi Timbangan Lantai Industri Portabel

    Timbangan lantai Smartweigh nggabungake akurasi sing luar biasa kanthi daya tahan kanggo lingkungan industri sing angel. Sisik tugas sing abot iki digawe saka waja tahan karat utawa baja karbon sing dicet lan dirancang kanggo nyukupi kebutuhan nimbang industri, kalebu bathi, ngisi, ngukur bobot, lan ngetung. Produk standar dicet baja ringan utawa stainless steel kanthi ukuran 0,9 × 0,9M nganti 2,0 × 2,0M lan kapasitas 500Kg nganti 10.000-Kg. Desain Rocker-pin njamin supaya bisa diulangi.

  • 3 Ton Industrial Floor Weighing Scales , Warehouse Floor Scale 65mm Platform Height

    Timbangan Berat Lantai Industri 3 Ton, Dhuwur Warehouse Lantai 65mm Dhuwur Platform

    Ukuran lantai PFA227 nggabungake konstruksi sing kuat, permukaan sing gampang dibersihake. Cukup awet kanggo menehi bobot sing akurat lan andal nalika bisa digunakake terus-terusan ing lingkungan udan lan korosif. Digawe kabeh saka waja tahan karat, cocog kanggo aplikasi higienis sing asring dicuci. Pilih saka macem-macem finish sing nolak goresan lan gampang di resiki. Kanthi nyuda wektu lan gaweyan sing dibutuhake kanggo ngresiki, skala lantai PFA227 mbantu sampeyan nambah produktivitas.