Cell-Load Cell-SPH

Katrangan singkat:

Bahan inoksi, laser sing disegel, IP68

–Konstruksi sing bener

–Menuhi peraturan OIML R60 nganti 1000d

–Upamane digunakake ing kolektor sampah lan kanggo masang tank tank


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk Detail

-Bahan inoksi, laser sing disegel, IP68

- Konstruksi sing bener

--Menuhi peraturan OIML R60 nganti 1000d

- Khusus kanggo digunakake ing kolektor sampah lan kanggo nawakke tembok sing dipasang ing tembok

Lamaran

Skala forklift, mekanisme crane

Spesifikasi:  Exc + (Abang); Exc- (Ireng); Sig + (Ijo); Sig- (Putih)   

Barang

Unit

Parameter

Kelas akurasi menyang OIML R60

D1

C1

Kapasitas maksimal (Emax)

kg

550、880

Interval verifikasi LC minimal (Vmin)

% saka Emax

0,0357

0,0180

Sensitivitas (Cn) / Nol keseimbangan

mV / V

1.2 ± 0,006 / 0 ± 0,03

Efek suhu ing keseimbangan nol (TKo)

% saka Cn / 10K

± 0,03

Efek suhu ing sensitivitas (TKc)

% saka Cn / 10K

± 0,03

Kesalahan histeresis (dhy)

% saka Cn

± 0,0500

Non-linearity (dlin)

% saka Cn

± 0,0500

Creep (dcr) luwih saka 30 menit

% saka Cn

± 0,0490

Input (RLC) & resistensi Output (R0)

Ω

400 ± 20 & 352 ± 3

Nominal voltase eksitasi (Bu)

V

5 ~ 12

Resistensi isolasi (Ris) ing50Vdc

M

5000

Kisaran suhu layanan (Btu)

-30 ... + 70

Watesan mbukak aman (EL) & Breaking load (Ed)

% saka Emax

150 & 300

Beban dinamis sing diidini (Fsrel)

(Amplementasi geter miturut DIN 50100)

% saka Emax

70

Kelas proteksi miturut EN 60 529 (IEC 529)

IP68

Materi: Elemen ngukur

 Baja tahan karat utawa waja

Kapasitas maksimal (Emax)

kg

550

880

Deflection at Emax (snom), udakara

mm

0,35

Bobot (G), udakara

kg

3.5

Kabel: Diameter: dawane mm6mm

m

3

Kauntungan

1. Taun R&D, produksi lan penjualan, teknologi canggih lan diwasa.

2. Presisi tinggi, daya tahan, bisa diganti karo sensor sing diprodhuksi dening akeh merek terkenal, rega kompetitif, lan kinerja larang.

3. Tim insinyur sing apik, ngatur sensor lan solusi sing beda kanggo macem-macem kabutuhan.

Napa milih kita

YantaiJiaijia Instrument Co., Ltd. minangka perusahaan sing negesake pangembangan lan kualitas. Kanthi kualitas produk sing stabil lan andal lan reputasi bisnis sing apik, kita wis entuk kapercayan saka para pelanggan, lan ngetutake tren pangembangan pasar lan terus ngembangake produk anyar kanggo nyukupi kabutuhane para pelanggan. Kabeh produk wis ngliwati standar kualitas internal.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita