Skala Bangku Waterproof JJ

Katrangan singkat:

Tingkat permeabilitas bisa nganti IP68 lan presisi akurat banget. Iki nduweni macem-macem fungsi kayata alarm nilai tetep, ngetung, lan proteksi kakehan. Gampang dipasang lan gampang digunakake. Platform lan indikator kasebut anti banyu. Kalorone digawe saka waja tahan karat.

 


Detail Produk

Tag Produk

Karakteristik

Ing sisih njero skala anti banyu nggunakake struktur sing ditutup kanthi lengkap kanggo nyegah cairan, gas, lsp, lan sapanunggalané korosi awak elastis sensor, lan nambah urip sensor kanthi luwih apik. Ana rong jinis fungsi: stainless steel lan plastik. Platform bobot digawe saka kabeh stainless steel utawa galvanis lan disemprot. Dipérang dadi jinis tetep lan jinis obah, sing bisa diresiki. Kajaba iku, skala anti banyu uga dilengkapi pangisi daya anti banyu lan instrumen kanggo nggayuh efek anti banyu kanthi lengkap. Timbangan tahan banyu biasane digunakake ing lokakarya ngolah panganan, industri kimia, pasar produk akuatik lan sektor liyane.

Parameter

Model JJ TCS-FH JJ TCS-304
Otentikasi CE, RoHs
Akurasi III
Suhu operasi -10 ℃ ~ ﹢ 40 ℃
Pasokan listrik Batere asam timbal 6V4Ah sing dipasang ilt Kanthi pangisi daya khusus) utawa AC 110v / 230v (± 10%)
Batere asam timbal 6V4Ah sing dipasang ilt Kanthi pangisi daya khusus) utawa AC 110v / 230v (± 10%)
Ukuran piring 30x40cm 40x50cm 30x40cm 40x50cm
Bobot reged 15kg 18kg 10kg 13kg
Bahan cangkang Bahan komposit Waja tahan karat
Tampilan 25mm LED gedhe
Indikator voltase 3 level (dhuwur, medium, endhek)
Durasi batere sak daya 70 Jam 60 Jam
Pateni otomatis 10 menit
Kapasitas 15kg / 30kg / 60kg / 100kg / 150kg / 300kg / 600kg / 1500kg / 3000kg
Antarmuka RS232 / RS485 RS232
Resolusi 3000/6000/15000/30000

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita