Single-Load Cell Cell-SPL

Katrangan singkat:

Aplikasi

  • Pangukuran Komprèsi 
  • Momentasi Dhuwur / Muat ing Off-Center
  • Bobot Hopper & Net
  • Bobot Bio-Medis
  • Priksa Mesin Bobot & Isi
  • Timbangan Konveyor Platform lan Sabuk
  • Solusi OEM lan VAR

Detail Produk

Tag Produk

Lamaran

Spesifikasi:  Exc + (Abang); Exc- (Ireng); Sig + (Ijo); Sig- (Putih) 

Barang

Unit

Parameter

Kelas akurasi menyang OIML R60

D1

Kapasitas maksimal (Emax)

kg

500 sadurunge800

Sensitivitas (Cn) / Nol keseimbangan

mV / V

2,0 ± 0,2 / 0 ± 0,1

Efek suhu ing keseimbangan nol (TKo)

% saka Cn / 10K

± 0,0175

Efek suhu ing sensitivitas (TKc)

% saka Cn / 10K

± 0,0175

Kesalahan histeresis (dhy)

% saka Cn

± 0,0500

Non-linearity (dlin)

% saka Cn

± 0,0500

Creep (dcr) luwih saka 30 menit

% saka Cn

± 0,0250

Input (RLC) & resistensi Output (R0)

Ω

1100 ± 10 & 1002 ± 3

Nominal voltase eksitasi (Bu)

V

5 ~ 15

Resistensi isolasi (Ris) ing50Vdc

M

5000

Kisaran suhu layanan (Btu)

-20 ... + 50

Watesan mbukak aman (EL) & Breaking load (Ed)

% saka Emax

120 & 200

Kelas proteksi miturut EN 60 529 (IEC 529)

IP65

Materi: Elemen ngukur

Baja campuran

Kapasitas maksimal (Emax)

Min.load verifikasi sel inter (vmin)

kg

g

500

100

800

200

Deflection at Emax (snom), udakara

mm

0,6

Bobot (G), udakara

kg

1

Kabel cable kabel datar) dawa

m

0,5

Pemasangan: Sekrup kepala silinder

M12-10.9

Torsi sing kenceng

Nm

42N.m

Fitur

  • Profil Kurang / Ukuran Kompak

    0,03% Kelas Akurasi

    Paduan Aluminium

    Sealing Lingkungan IP66 / 67

    Regane rega / kinerja sing apik

    Garansi Setaun

Nalika nggunakake loadcell

Ngukur sel ngukur gaya mekanik, utamane bobote obyek. Saiki, meh kabeh skala timbangan elektronik nggunakake sel beban kanggo ngukur bobot awak. Dheweke digunakake kanthi umum amarga akurasi ngukur bobot. Sel mbukak nemokake aplikasi kasebut ing macem-macem lapangan sing nuntut akurasi lan presisi. Ana macem-macem kelas kanggo mbukak sel, kelas A, kelas B, kelas C & Kelas D, lan ing saben kelas, ana perubahan akurasi lan kapasitas.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita