Skala Meja Waterproof JJ

Katrangan singkat:

Tingkat permeabilitas bisa nganti IP68 lan presisi akurat banget. Iki nduweni macem-macem fungsi kayata alarm nilai tetep, ngetung, lan proteksi kakehan.


Detail Produk

Tag Produk

Karakteristik

Ing sisih njero skala anti banyu nggunakake struktur sing ditutup kanthi lengkap kanggo nyegah cairan, gas, lsp, lan sapanunggalané korosi awak elastis sensor, lan nambah urip sensor kanthi luwih apik. Ana rong jinis fungsi: stainless steel lan plastik. Platform bobot digawe saka kabeh stainless steel utawa galvanis lan disemprot. Dipérang dadi jinis tetep lan jinis obah, sing bisa diresiki. Kajaba iku, skala anti banyu uga dilengkapi pangisi daya anti banyu lan instrumen kanggo nggayuh efek anti banyu kanthi lengkap. Timbangan tahan banyu biasane digunakake ing lokakarya ngolah panganan, industri kimia, pasar produk akuatik lan sektor liyane.

Parameter

Model JJ AGT-P2 JJ AGT-S2
Otentikasi CE, RoHs
Akurasi III
Suhu operasi -10 ℃ ~ ﹢ 40 ℃
Pasokan listrik Batere asam timbal 6V4Ah sing dipasang ilt Kanthi pangisi daya khusus) utawa AC 110v / 230v (± 10%)
Ukuran piring 18,8 × 22,6 cm
Ukuran 28.7x23.5x10cm
Bobot reged 17,5kg
Bahan cangkang Plastik ABS Disikat stainless steel
Tampilan Tampilan LED dobel, 3 tingkat padhang Layar LCD, 3 tingkat padhang
Indikator voltase 3 level (dhuwur, medium, endhek)
Metode panyegelan plate basa Disegel ing kothak gel silika
Durasi batere sak daya 110 Jam
Pateni otomatis 10 menit
Kapasitas 1,5kg / 3kg / 6kg / 7.5kg / 15kg / 30kg
Antarmuka RS232

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita