Bellow Type-BLE

Katrangan singkat:

Sel beban jenis Logam Lonceng 1 Ton tabung bergelombang sensor sensor sing digunakake kanggo timbangan sabuk, timbangan hopper, sisik platform;

Karakteristik & Panggunaan: Sensor bobot tabung bergelombang, segel gandheng logam, isi internal gas iners, anti-kakehan, anti-lemes, kapasitas muatan anti-parsial.

Bisa digunakake ing timbangan sabuk elektronik, sisik hopper, sisik platform lan sisik khusus liyane, macem-macem tes bahan lan piranti meksa liyane.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk Detail

Emax [kg]

D

10、20、50、75、100、200、250

Φ8.2

300、500

Φ10.2

Lamaran

Spesifikasi:  Exc + (Abang); Exc- (Ireng); Sig + (Ijo); Sig- (Putih) 

Barang

Unit

Parameter

Kelas akurasi menyang OIML R60

C2

C3

Kapasitas maksimal (Emax)

kg

10、20、50、75、100、200、250、300、500

Interval verifikasi LC minimal (Vmin)

% saka Emax

0,0200

0,0100

Sensitivitas (Cn) / Nol keseimbangan

mV / V

2 ± 0,002 / 0 ± 0,02

Efek suhu ing keseimbangan nol (TKo)

% saka Cn / 10K

± 0,02

± 0,0170

Efek suhu ing sensitivitas (TKc)

% saka Cn / 10K

± 0,02

± 0,0170

Kesalahan histeresis (dhy)

% saka Cn

± 0,0270

± 0,0180

Non-linearity (dlin)

% saka Cn

± 0,0250

± 0,0167

Creep (dcr) luwih saka 30 menit

% saka Cn

± 0,0233

± 0,0167

Input (RLC) & resistensi Output (R0)

Ω

400 ± 10 & 352 ± 3

Nominal voltase eksitasi (Bu)

V

5 ~ 15

Resistensi isolasi (Ris) ing50Vdc

M

5000

Kisaran suhu layanan (Btu)

-30 ... + 70

Watesan mbukak aman (EL) & Breaking load (Ed)

% saka Emax

120 & 200

Kelas proteksi miturut EN 60 529 (IEC 529)

IP68

Materi: Elemen ngukur

Pas kabel

 

Selubung kabel

Baja tahan karat utawa volly

Baja tahan karat utawa kuningan berlapis nikel

PVC

Kapasitas maksimal (Emax)

kg

10

20

50

75

100

200

250

300

500

Deflection at Emax (snom), udakara

mm

0,29

0,39

Bobot (G), udakara

kg

0,5

Kabel: Diameter: dawane mm5mm

m

3

Kauntungan

Sensor sing ditutup kanthi hermetik saka Bending Beam Load Cell ngidini sampeyan nggunakake piranti sanajan ing kahanan operasi ekstrem. Rantai pangukuran kabeh bisa dikalibrasi tanpa nggunakake bobot referensi. Amarga teknologi "output sing cocog", sel beban sing rusak bisa diijolake tanpa mbutuhake kalibrasi maneh. Iki ngirit wektu sing akeh banget sajrone nindakake tugas lan yen kudu diganti.

Napa milih kita

YantaiJiaijia Instrument Co., Ltd. minangka perusahaan sing negesake pangembangan lan kualitas. Kanthi kualitas produk sing stabil lan andal lan reputasi bisnis sing apik, kita wis entuk kapercayan saka para pelanggan, lan ngetutake tren pangembangan pasar lan terus ngembangake produk anyar kanggo nyukupi kabutuhane para pelanggan. Kabeh produk wis ngliwati standar kualitas internal.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita