Bellow Type-BLT

Katrangan singkat:

Desain kompak, keandalan lan akurasi sing dhuwur, cocog kanggo skala hopper, skala sabuk, sistem campuran lan liya-liyane

Sinyal Ganda

Kapasitas: 10kg ~ 500kg


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk Detail

Emax [kg]

D

10、20、50、75、100、200、250

Φ8.2

300、500

Φ10.2

Lamaran

Spesifikasi:  Exc + (Abang); Exc- (Ireng); Sig + (Ijo); Sig- (Putih) 

Barang

Unit

Parameter

Kelas akurasi menyang OIML R60

C2

C3

Kapasitas maksimal (Emax)

kg

10、20、50、75、100、200、250、300、500

Interval verifikasi LC minimal (Vmin)

% saka Emax

0,0200

0,0100

Sensitivitas (Cn) / Nol keseimbangan

mV / V

2 ± 0,002 / 0 ± 0,02

Efek suhu ing keseimbangan nol (TKo)

% saka Cn / 10K

± 0,02

± 0,0170

Efek suhu ing sensitivitas (TKc)

% saka Cn / 10K

± 0,02

± 0,0170

Kesalahan histeresis (dhy)

% saka Cn

± 0,0270

± 0,0180

Non-linearity (dlin)

% saka Cn

± 0,0250

± 0,0167

Creep (dcr) luwih saka 30 menit

% saka Cn

± 0,0233

± 0,0167

Input (RLC) & resistensi Output (R0)

Ω

400 ± 10 & 352 ± 3

Nominal voltase eksitasi (Bu)

V

5 ~ 15

Resistensi isolasi (Ris) ing50Vdc

M

5000

Kisaran suhu layanan (Btu)

-30 ... + 70

Watesan mbukak aman (EL) & Breaking load (Ed)

% saka Emax

120 & 200

Kelas proteksi miturut EN 60 529 (IEC 529)

IP68

Materi: Elemen ngukur

Pas kabel

 

Selubung kabel

Baja tahan karat utawa volly

Baja tahan karat utawa kuningan berlapis nikel

PVC

Kapasitas maksimal (Emax)

kg

10

20

50

75

100

200

250

300

500

Deflection at Emax (snom), udakara

mm

0,29

0,39

Bobot (G), udakara

kg

0,5

Kabel: Diameter: dawane mm5mm

m

3

Kauntungan

1. Taun R&D, produksi lan penjualan, teknologi canggih lan diwasa.

2. Presisi tinggi, daya tahan, bisa diganti karo sensor sing diprodhuksi dening akeh merek terkenal, rega kompetitif, lan kinerja larang.

3. Tim insinyur sing apik, ngatur sensor lan solusi sing beda kanggo macem-macem kabutuhan.

Napa milih kita

YantaiJiaijia Instrument Co., Ltd. minangka perusahaan sing negesake pangembangan lan kualitas. Kanthi kualitas produk sing stabil lan andal lan reputasi bisnis sing apik, kita wis entuk kapercayan saka para pelanggan, lan ngetutake tren pangembangan pasar lan terus ngembangake produk anyar kanggo nyukupi kabutuhane para pelanggan. Kabeh produk wis ngliwati standar kualitas internal.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita