Sistem Bobot

  • JJ–LPK500 Flow balance batcher

    Pamuter keseimbangan Aliran JJ – LPK500

    Kalibrasi segmen

    Kalibrasi skala penuh

    Teknologi koreksi memori karakteristik materi

    bahan sing presisi tinggi

  • JJ-LIW Loss-In-Weigh Feeder

    Panganan Loss-In-Bobot JJ-LIW

    Panyukur pangukuran aliran bobot mundhut seri LIW yaiku feeder pengukuran bermutu sing dirancang kanggo industri proses. Iki digunakake kanthi akeh kanggo kontrol bathi aliran terus-terusan lan proses kontrol batch presisi granular, bubuk, lan bahan cair ing situs industri kayata karet lan plastik, industri kimia, metalurgi, panganan, lan pakan gabah. Panganan pangukur aliran mili seri LIW yaiku sistem panganan presisi tinggi sing dirancang dening mekatronik. Nduwe macem-macem panganan lan bisa memenuhi macem-macem aplikasi. Kabeh sistem akurat, andal, gampang dioperasikake, gampang diklumpukake lan dikelola, lan gampang digunakake. Model seri LIW nutupi 0,522000L / H.

  • JJ-CKW30 High-Speed Dynamic Checkweigher

    Pemeriksa Dinamis Kecepatan Tinggi JJ-CKW30

    CheckWigher dinamis cepet-cepet CKW30 nggabungake teknologi pangolahan dinamis kecepatan tinggi perusahaan, teknologi regulasi kacepetan tanpa swara adaptif, lan teknologi kontrol produksi mekatronik sing pengalaman, saengga cocog kanggo identifikasi kacepetan dhuwurngurutake, lan analisis statistik barang sing bobote antara 100 gram nganti 50 kilogram, akurasi deteksi bisa tekan ± 0,5g. Produk iki digunakake ing produksi paket cilik lan produk sing akeh kayata bahan kimia saben dina, bahan kimia, panganan, lan omben-omben. Iki minangka pemeriksa ekonomi kanthi kinerja sing larang banget.

  • JJ-LIW BC500FD-Ex Dripping System

    Sistem Dripping JJ-LIW BC500FD-Ex

    Sistem netes BC500FD-Ex minangka solusi kontrol aliran ngukur sing dikembangake dening perusahaan kita adhedhasar karakteristik kontrol bobot industri. Dripping minangka cara panganan sing umum banget ing industri kimia, umume, siji utawa luwih bahan ditambahake dadi reaktor ing wektu sing ditemtokake miturut bobot lan tingkat sing dibutuhake proses kasebut, kanggo nggawe reaksi karo bahan proporsional liyane kanggo ngasilake senyawa sing dipengini.

    Kelas bukti-bledosan: Exib IICIIB T6 Gb

  • JJ-CKJ100 Roller-Separated Lifting Checkweigher

    JJ-CKJ100 Checkweigher Angkat Dipisahake

    Checkweigher roller ngangkat seri CKJ100 cocog kanggo pengepakan lan tandha bobot saka kabeh kothak produk nalika diawasi. Yen barang kurang bobot utawa bobote, bisa ditambah utawa mudhun kapan wae. Serangkaian produk iki nganggo desain paten pamisahan awak skala lan tabel roller, sing ngilangi pengaruh lan pengaruh beban parsial ing awak skala nalika kabeh kothak ditimbang lan dipateni, lan nambah konsistensi pangukuran lan linuwih kabeh mesin. Produk seri CKJ100 nggunakake desain modular lan metode manufaktur fleksibel, sing bisa dicocogake karo tabel roller listrik utawa piranti penolakan miturut kabutuhan pangguna (nalika ora diawasi), lan digunakake ing elektronik, bagean presisi, bahan kimia alus, bahan kimia saben dina, panganan, farmasi , lsp. lini produksi pengepakan industri.